Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. na manuia le atina'eina o le pusa su'ega Fou Coronavirus

01 Fa'agasolo lata mai o tulaga fa'ama'i
Ia Tesema 2019, o se faʻasologa o faʻamaʻi viral pneumonia e leʻi faʻamatalaina na tupu i Wuhan.O le mea na tupu na popole tele i soo se ituaiga o olaga.O le pathogen na muai faailoaina o le New Corona virus ma sa faaigoaina “2019 New Corona virus (2019-nCoV)” e WHO.

Na taʻua e le WHO i se faamatalaga i le aso 16 na maua ai se lipoti i se mataupu o le New Corona virus na faamaonia e Iapani.O le lona lua lea o mataupu ina ua maua e Thailand se mataupu o le New Corona virus, lea na maua i fafo atu o Saina.

Na tuuina mai e le Komiti o le Soifua Maloloina a Wuhan i le aso 19 o Novema, fai mai e pei ona fuafuaina seia oo i le 24 i le aso 17, ua lipotia mai e Wuhan 62 mataupu o le niumonia e mafua mai i le New Corona virus, ma 19 mataupu ua faamalolo ma faamalolo, 8 mataupu ua maua. na togafitia mo tulaga ogaoga, 2 mataupu ua maliliu, ae o isi tagata mamaʻi o loʻo i ai i tulaga mautu.O gasegase o loʻo maua togafitiga faʻaesea i falemaʻi filifilia i Wuhan.

02 O le a le coronavirus virus
O le fa'ama'i o le Corona o se ituaiga o fa'ama'i e mafua ai fa'ama'i o le manava ma le manava.O lenei ituaiga o siama e iai le tele o mea faʻapipiʻi masani i luga o le fogaeleele, ma o vaega uma o siama e pei o se palealii o se emeperoa, o lea ua faaigoa ai o le "corona virus".

Severe acute respiratory syndrome coronavirus (SARS-CoV) ma Middle East respiratory syndrome coronavirus (mers-cov), lea na mafua ai faʻamaʻi ogaoga muamua, e mafai ona mafua ai faʻamaʻi ogaoga manava.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ua manuia le atina'eina o pusa su'ega fou o le Coronavirus (2)

New Coronavirus 2019-nCoV phylogenetic laau

03 Polokalama e iloa ai le virusi o le Corona
O Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. o loʻo mulimulitaʻia le alualu i luma o le faʻamaʻi talu mai le afaina o le faʻamaʻi.Ina ua maeʻa le faʻasalalauga o le faasologa o le genome o le Wuhan New Corona virus (2019-nCoV) e le pulega a le setete, o le New Corona virus 2019-nCoV nucleic acid detection kit na faʻatautaia ma le manuia mo le taimi muamua, ma maua ai se fuafuaga atoatoa e iloa ai le New Corona virus. su'esu'ega.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ua manuia le atina'eina o pusa su'ega fou o le Coronavirus (3)

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ua manuia le atina'eina o pusa su'ega fou o le Coronavirus (4)

 

Su'esu'ega ta'ilua
Mo le New Corona virus, e lua su'esu'ega muamua sa fa'aogaina e iloa ai ni vaega fa'apitoa se lua, e fa'amautinoa ai le sa'o o le su'esu'ega ma puipuia lelei ai le misia.

Ma'ale'ale maualuga
O le su'esu'ega fa'alua fa'atasi ma se su'esu'ega fou e mafai ona fa'aleleia atili ai le ma'ale'ale o le pusa, lea e fetaui lelei mo le su'esu'eina ma le su'esu'eina o tagata mama'i.

Su'esu'e otometi
Mai le aveeseina i le faʻalauteleina o le suʻesuʻeina, o le seti atoa o reagents na faʻaaogaina e iloa ai le suʻesuʻeina otometi.

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ua manuia le atina'eina o pusa su'ega fou o le Coronavirus (1)

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ua manuia le atina'eina o pusa su'ega fou o le Coronavirus (5)

wechats

E sili atu anotusi, faʻamolemole faʻalogo i le WeChat faʻamatalaga aloaia a Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Taimi meli: Me-23-2021